Nemzetközi foci

Mbappé egyetlen szóval reagált a róla szóló pletykára

FRANCK FIFE / AFP
FRANCK FIFE / AFP

Kylian Mbappé hosszabbított a Paris Saint-Germainnél, a sajtó pedig tudni véli, hogy az egyezség része volt a mesés aláírási pénz és fizetés mellett az is, hogy beleszólása lehet a klub működésébe is. Ez a pletyka még úgy is tartja magát, hogy maga a világbajnok csatár próbálta meg cáfolni azzal a kijelentéssel, hogy csak a pályán szeretne vezér lenni.

A napokban például a Mundo Deportivo írt arról, hogy létezik egy lista, amit Mbappé állított össze, 14 név szerepel rajta, őket nem akarja a klubnál látni a jövőben. A lap azt írta, a vezetőedző, Mauricio Pochettino és Neymar is neve is ott van a papíron.

A 23 éves Mbappé egyetlen szóval reagált a Twitter-oldalán:

Kamu.

Kylian Mbappé mindenkit meglepett azzal, hogy végül maradt a PSG-nél. A Real Madrid már tavaly nyáron elég komoly összeget ajánlott érte a párizsiaknak, ők azonban elutasították azt, maga a játékos pedig azt mondta, szívesen Spanyolországba igazolna. Most nyáron lejár a szerződése, a Real továbbra is tárt karokkal fogadta volna, mindezek után mégis a maradás mellett döntött, az új szerződése 2025-ig szól.

217 mérkőzésen 171 gólja és 87 gólpassza van a Paris Saint-Germainnél, amellyel a többi közt négy bajnoki címet nyert már. A Bajnokok Ligáját egyelőre még nem sikerült behúzni, a legtovább 2020-ban jutottak el Mbappéék, akkor döntőztek, de a Bayern München győzött akkor 1-0-ra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik