pmfc.hu
Magyar foci sport

Pirózó szurkolók miatt büntetett az MLSZ, de az NB II-es klub fellebbez

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága csütörtöki ülésén megbüntette a Pécsi MFC labdarúgócsapatát.

A szövetség beszámolója szerint a Szentlőrinc elleni hazai bajnoki mérkőzésen szurkolói rendzavarás, egészen pontosan pirotechnikai eszközök használata miatt kapott pénzbüntetést a klub. A pécsi focicsapat ügyvezetője, Kránicz Ákos viszont közölte, fellebbezni fognak a döntéssel szemben.

Hogy ne legyen félreértés, a büntetést magát elfogadjuk, ebben nincs vita köztünk és a Fegyelmi bizottság között, csupán annak mértékével nem értünk egyet

– nyilatkozta Kránicz a pécsma.hu-nak.

Az MLSZ már nem teszi közzé a pénzbírságok összegét, a portál szerint viszont 1,5 millió forintos büntetést osztott ki a fegyelmi bizottság.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!