Magyar foci

Hiába vezetett, nem tudott nyerni a Debrecen

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

1-1-es döntetlennel ért véget a Debrecen és a Paks bajnokija az NB I 14. fordulójában. A Loki a pontszerzéssel ugyan visszaelőzte az Újpestet, de így is mindössze egy ponttal előzi a már kiesőhelyen álló Gyirmótot. Egyelőre még várni kell arra, hogy Joan Carrillóval a kispadon meglegyen az első győzelem.

Kapcsolódó
Szalai Attila miatt áll a bál Isztambulban
A magyar válogatott és a Fenerbahce belső védője az utóbbi időben kevesebbet játszott, emiatt pletykák kezdtek el terjedni. Erre reagált a klubja.

Az első félidő még szórakoztató volt, ráadásul két gólt is hozott: előbb Ugrai kapott tökéletes ütemű indítást, majd még a kapus is kicselezte, mielőtt a kapuba lőtt volna, de a 46. percben épp a góllövőlistát vezető Ádámról maradtak le a védők, a paksi csatár így közelről kiegyenlített,

A második félidő felejthető volt, sok volt a pontatlanság mindkét oldalon, így pedig helyzetet is alig láthattunk. A Lokinak volt meg a győzelmi esélye a hajrában, de Rácz ki tudott ütni egy szélről belőtt labdát.

Egy érdekes statisztika: a szezonban először fordult elő a Pakssal, hogy három gólnál kevesebb esett az aktuális bajnokiján.

NB I, 14. forduló

Debreceni VSC-Paksi FC 1-1 (1-1)

 

Debreceni VSC: Gróf – Bévárdi, Pávkovics (Szujó, 70.), Deslandes, Ferenczi – Dzsudzsák, Bódi (Babunski, 85.), Varga J., Baráth P. – Ugrai (Soltész, 85.), Németh K. (Sós, 67.)

Paksi FC: Rácz – Tamás O., Kinyik, Szabó J. – Sajbán, Balogh B. (Osváth, 74.), Bognár, Windecker, Medgyes (Lenzsér, 59.) – Ádám (Pethő, 84.), Böde (Nagy R., 59.)

 

gólszerzők: Ugrai (20.), illetve Ádám (45+1.)

sárga lap: Bévárdi (38.), illetve Tamás O. (53.), Lenzsér (92.)

Olvasói sztorik