Magyar foci sport

Emberhátrányban is simán nyert a Fehérvár

A Fehérvár FC több mint egy félidőn át emberhátrányban futballozva 3-2-re nyert a vendég Gyirmót ellen az NB I 14. fordulójának szombati játéknapján.

Az MTI tudósítása szerint a hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, gyorsan vezetéshez jutottak, és egészen a 37. percig nem okozott igazán nagy gondot számukra a gyirmóti együttes.

Ekkor egy szabálytalanság után azonban nem csupán büntetőhöz jutottak és egyenlítettek a vendégek, hanem Musliu kiállítása miatt emberelőnybe is került.

A szünetig nem tudta kihasználni létszámfölényét a Gyirmót, a fordulást követően pedig szinte azonnal újra hátrányba került a meccs harmadik értékesített büntetője után.

Szabics Imre tanítványai ezek után magabiztosan őrizték előnyüket, a Gyirmót csak ritkán került helyzetbe, a hajrában pedig Kodro egy szép támadás végén eldöntötte a három pont sorsát – igaz, a 93. percben a vendégek még szépítettek (3-2).

NB I, 14. forduló:

MOL Fehérvár FC – Gyirmót FC Győr 3-2 (1-1)
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó, 1206 néző
v.: Farkas
Fehérvár: Kovács – Nego, Musliu, Stopira, Heister – Dárdai, Alef, Makarenko, Petrjak (Hangya 71.) – Kodro (Zivzivadze 88.), Nikolics (Lüftner 41.)
Gyirmót: Hársfalvi – Szegi, Karacs, Ikic, Hajdú – Radics (Vogyicska 58.), Nagy, Vass – Hasani (Medgyes 58.), Simon (Lencse 71.), Varga B.
gól: Nikolics (10., 11-esből), Kodro (49., 84., az elsőt 11-esből), illetve Varga B. (38., 93., az elsőt 11-esből)
sárga lap: Petrjak (14.), Musliu (19., 37.), illetve Varga (9.), Szegi (25.), Radics (49.)
piros lap: Musliu (37.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!