Nemzetközi foci sport

Szalai Attila miatt áll a bál Isztambulban

A magyar válogatott és a Fenerbahce belső védője nem lépett pályára a Galatasaray elleni rangadón (2-1), majd csütörtökön az Olympiakosz elleni Európa Liga meccsen (1-0) is csak a cserék között kapott helyet. Mindezek hatására a török Uğur Çem nevű lap nekiesett a klubvezetésnek, mondván, a Chelsea-vel összeboronált Szalai Attila azért ült a kispadon – Pireuszban a 78. percben beállt –, nehogy megsérüljön, és emiatt még több pénzért tudják értékesíteni a játékjogát.

Kapcsolódó
Egy helyi lap szerint a Chelsea török rekordért venné meg Szalai Attilát
A CNN Türk már azt is tudni véli, milyen fizetést kapna a magyar válogatott védő.

A Fener a klub honlapján szombaton megjelent közleményben utasította vissza a vádakat. Úgy fogalmaztak: „Teljes hazugság a hír, miszerint Szalai azért maradt ki a kezdőből, hogy az esetleges sérülés ne befolyásolja hátrányosan az átigazolást. A futballvalóságot nem fedő hírt nem tudjuk összeegyeztetni az újságírói etikával, és arra kérjük az olvasókat, hogy ne adjon hitelt az álhíreknek”.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!