Marjai János / 24.hu
Magyar foci

Csányi Sándor reméli, hogy a Gulácsit ért méltatlan támadások nem folytatódnak

Néhány héttel a Gulácsi Péter szivárványcsaládok melletti kiállása és napokkal a Petry Zsolt nyilatkozata kavarta botrány után megszólalt Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke is, aki azt mondta, tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek.

Kapcsolódó
Magyar Nemzet: Petry érdekében nem hozzuk nyilvánosságra az interjú hangfelvételét
A kormánylap azt írja, nem cenzúrázta, hanem csak tartalmilag megszerkesztette a Hertha által menesztett kapusedző mondatait.

„Ha ezek nem kirekesztők, rasszisták, akkor ezekkel együtt kell tudni élni, el kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak. A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba – ez egyaránt igaz Gulácsi Péterre és Petry Zsoltra is” – fogalmazott az Mlsz.hu portálon.

Kapcsolódó
Gulácsi üzenete Petrynek: Sajnálom, ami történt, és azt is, amit a média most veled tesz
A Herthától menesztett kapusedző úgy érzi, a rossz fordítás áldozata lett.

Meggyőződésem, hogy a magyar válogatott teljesítményét és egységét nem fogja befolyásolni ez a most kialakult vita. Nagyon remélem, hogy a jövőben a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak.

Kérem a szurkolókat, hogy ahogy eddig, ezután is egységesen álljanak a válogatott mögött. A játékosoktól pedig azt várom el, hogy a válogatott minél sikeresebb Európa-bajnoki szereplésére koncentráljanak” – hangsúlyozta az MLSZ elnöke.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik