Magyar foci

Gera Zoltánnal erősített a válogatott az Izland elleni csatára

Miután Marco Rossi szövetségi kapitány koronavírus-fertőzése miatt nem lehet a csapattal, az U21-esek szövetségi edzője, Gera Zoltán csatlakozik a válogatott stábjához az Izland elleni sorsdöntő mérkőzésre, írta az Mlsz.hu portál.

Marco Rossi: Piszkosul mérges vagyok magamra és az egész világra
A kapitány szerint, ha végig a munkára koncentrálnak a játékosai, jó esély lesz a győzelemre az Izland elleni Eb-pótselejtezőn.

Gera Zoltán 2016-ban még az Eb-n szereplő válogatott játékosa volt, két évvel ezelőtt vonult vissza, és a csapat másodedzője lett, később pedig a 2021-es, részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságra készülő U21-es válogatott szövetségi edzőjévé nevezték ki.

Izland átlátszó, mint az üveg, de pont ettől veszélyes
Csütörtök este Európa-bajnoki pótselejtezőt játszik a Puskás Arénában a magyar labdarúgó-válogatott, a részben budapesti rendezésű tornára való kijutáshoz Izlandot kell legyőzni. A kérdés: hogyan?

Most azonban az Európa-bajnoki szereplésről döntő mérkőzésre visszatér, hogy Marco Rossi távollétében segítse Cosimo Inguscio másodedző és a szakmai stáb munkáját a mérkőzés előtt és alatt,

hiszen minden kerettagot jól ismer, egy részükkel pedig játszott is együtt visszavonulása előtt.

Kiemelt fotó: MTI/Illyés Tibor

Olvasói sztorik