Magyar foci sport

Gera Zoltánnal erősített a válogatott az Izland elleni csatára

Miután Marco Rossi szövetségi kapitány koronavírus-fertőzése miatt nem lehet a csapattal, az U21-esek szövetségi edzője, Gera Zoltán csatlakozik a válogatott stábjához az Izland elleni sorsdöntő mérkőzésre, írta az Mlsz.hu portál.

Marco Rossi: Piszkosul mérges vagyok magamra és az egész világra
A kapitány szerint, ha végig a munkára koncentrálnak a játékosai, jó esély lesz a győzelemre az Izland elleni Eb-pótselejtezőn.

Gera Zoltán 2016-ban még az Eb-n szereplő válogatott játékosa volt, két évvel ezelőtt vonult vissza, és a csapat másodedzője lett, később pedig a 2021-es, részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságra készülő U21-es válogatott szövetségi edzőjévé nevezték ki.

Izland átlátszó, mint az üveg, de pont ettől veszélyes
Csütörtök este Európa-bajnoki pótselejtezőt játszik a Puskás Arénában a magyar labdarúgó-válogatott, a részben budapesti rendezésű tornára való kijutáshoz Izlandot kell legyőzni. A kérdés: hogyan?

Most azonban az Európa-bajnoki szereplésről döntő mérkőzésre visszatér, hogy Marco Rossi távollétében segítse Cosimo Inguscio másodedző és a szakmai stáb munkáját a mérkőzés előtt és alatt,

hiszen minden kerettagot jól ismer, egy részükkel pedig játszott is együtt visszavonulása előtt.

Kiemelt fotó: MTI/Illyés Tibor

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!