Magyar foci

Pintér Attila újra NB I-es edző lett

Pintér Attilát nevezték ki szerdán a Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgócsapatának új vezetőedzőjévé. A klub közlése szerint a korábbi szövetségi kapitány két és fél évre szóló megállapodást írt alá.

Az 54 éves Pintér korábban már dolgozott Mezőkövesden: 2016-ban élvonalba vezette a csapatott, majd az OTP Bank Ligában ötödik helyen állt az őszi szünetben, amikor a Puskás Akadémiához szerződött. Felcsútról 2018 nyarán távozott, azóta nem vállalt munkát.

Pintér Attila a Ferencvárossal 2004-ben duplázott, a Győrrel 2013-ban bajnoki címet szerzett, míg a Sopronnal 2005-ben Magyar Kupa-győztes volt.

Ennyi volt, már nem Kuttor Attila a Mezőkövesd vezetőedzője
Pedig az előző szezonban még Magyar Kupa-döntőbe vezette a csapatot, míg a bajnokságban csak épphogy lemaradt a dobogóról a Kövesd.

Elődje, Kuttor Attila – aki kedden közös megegyezéssel távozott – három éven át irányította a Mezőkövesdet, amely az előző szezonban fennállása legjobbjaként negyedik lett a bajnokságban és kupadöntős volt. A mostani idényben tíz mérkőzésen szerzett nyolc pontjával sereghajtó az NB I-ben.

Kiemelt kép: MTI/Czeglédi Zsolt

Olvasói sztorik