Magyar foci

Kuttor a Fradi elleni 3-0-s vereségről: Nevetségesen hangozhat, de amit terveztünk, működött

Magabiztosan megy előre a címvédő Ferencváros az NB I-ben, nyolc lejátszott mérkőzés után is veretlen és már a hatodik győzelmét aratta, vasárnap a Mezőkövesdet verte 3-0-ra. Így jelenleg három ponttal vezet a Paks és néggyel a Kisvárda előtt úgy, hogy előbbinél két, utóbbinál egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője azt mondta, látszott a fáradtság és a sok lejátszott mérkőzés a csapatán, emiatt is hagytak ki sok helyzetet és adták el a labdát többször a második félidőben.

Amikor az ember a fél csapatot lecseréli, nem könnyű megtartani a csapat szerkezetét

mondta az M4-nek az ukrán szakember, aki ismét hangsúlyozta, a Bajnokok Ligája-szereplés mellett kiemelten fontos a bajnoki szereplés is, ezt mindig hangsúlyozza a játékosainak. Sok sikert kívánt ezután a magyar válogatottnak.

Ezúttal egy félidő is elég volt a Fradinak
Még egy elrontott büntető is belefért a Mezőkövesd ellen.

Kuttor Attila arról beszélt, hogy a meccs eleje jól indult, övék volt az első helyzet, az kimaradt, utána a Fradi pedig megszerezte a vezetést.

Lehet, hogy nevetségesen hangzik, de amit terveztünk, az működött, a miénk volt az első nagy ziccer is, amit nem tudtunk kihasználni, és abból kaptuk aztán az első gólt is. Minden hangszeren kivégeztük saját magunkat, hiszem például a kiállítás előtt is ziccerünk volt

– nyilatkozta a Mezőkövesdet irányító Kuttor, aki szerint 3-0-s hátrányban, a Ferencváros pályáján nem sok reményük maradt, de a második félidőt lehozták kapott gól nélkül, ez a csapata tartását mutatja. Nem gondolja, hogy döntetlenre ki lehetett volna hozni a mérkőzést, de jobb eredményre lehettek volna képesek egy sima vereségnél.

A Mezőkövesd jelenleg az utolsó az NB I-ben, igaz, a DVTK úgy előzte meg, hogy az Újpest nem állt ki a fordulóban, a diósgyőriek egy 3-0-val megkapták a pontokat.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Olvasói sztorik