Magyar foci

Kleinheisler László karanténba került, nem jöhet a válogatottba

Szeptemberben azt nyilatkozta az nso.hu-nak Kleinheisler lászló, hogy „Érzésem szerint még nem vagyok száz százalékos állapotban, és nem szeretnék rásérülni a bokámra, nem akarom, hogy esetleg súlyosabb legyen a helyzet.” – akkor ezért nem lett tagja a válogatott keretnek.

A Puskás Akadémia edzőjét szétoltotta az m4sport riportere
Azt nem tudjuk, hogy szándékosan tette-e, vagy a véletlen okozta a kép és a szöveg ilyetén furcsa, de elég vicces egybeesését, minden esetre ott a pont.

Azóta az NK Osijek középpályása formába lendült, meghívást kapott Marco Rossitól az Izland ellen készülő keretbe, de kiderült, mégsem állhat a válogatott rendelkezésére. Ezúttal azért nem csatlakozik az Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretéhez, mert a Magyar Labdarúgó Szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint karanténba kellett vonulnia.

A magyar futballban egyre növekszik a káosz
Egészen biztos, nem nyer népszerűségi versenyt a Diósgyőr és a DVSC. Előbbi az Újpest, utóbbi Békéscsaba esedező kérelmét utasította vissza, mondván: miért kellene halasztani, ha náluk is van koronavírusos? Eközben a Budafok engedett a Honvéd óhajának.

Rossi csapata jövő csütörtökön Izlandot fogadja az Eb-részvételért, majd Szerbiát és Törökországot látja vendégül három, illetve hat nappal később a Nemzetek Ligájában. Mindhárom mérkőzést a Puskás Arénában rendezik.

(Kiemelt fotó: KISBENEDEK ATTILA / AFP)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik