Magyar foci

Rebrov egy dologban biztos a norvégiai 3-3 után

Bár két góllal is vezetett, végül 3-3-as döntetlent játszott a Ferencváros labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája-selejtező playoff-körének első meccsén a norvég Molde otthonában. A Fradi vezetőedzője,, Szerhij Rebrov így értékelte a találkozót:

BL-selejtező: kétgólos előnyben volt, de kapaszkodnia kellett a döntetlenért a Fradinak
Két góllal is vezetett, végül 3-3-as döntetlen játszott a norvég Molde otthonában a Ferencváros a Bajnokok Ligája-selejtező playoff-körének első meccsén. Visszavágó jövő kedden, Budapesten.

„A Molde hazai pályán játszott, próbált intenzívebben játszani annál, ahogyan a Qarabag ellen tette az előző fordulóban. Mi erre is készültünk, de persze nem könnyű minden tervünket végre is hajtani. Főként azután, miután kapsz egy gólt, és az ellenfél ezzel komoly önbizalmat kap.

Komolyan ki kell elemeznünk ezt a meccset, és felkészülnünk a visszavágóra, Budapesten biztos vagyok benne, hogy másmilyen találkozót játszunk majd.

Nagyon komolyan kell vennünk a hazai találkozót

– nyilatkozta az ukrán szakember, akit a két videobíros esetről is kérdeztek (két szituációban is a Ferencváros számára kedvező ítélet született), de erről nem akart bővebben nyilatkozni, csak annyit mondott, hogy nem látta jól ezeket a helyzeteket.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Olvasói sztorik