Magyar foci sport

A Fradi fiatalja: Szerettem volna gólt rúgni és bizonyítani

A Magyar Kupa hatodik fordulójában már az NB I-es csapatok is bekapcsolódtak a sorozatba, a Ferencváros pedig a papírformának megfelelően győzte le idegenben 6-1-re a megye II-es Ráckevét. A vezetőedző, Szerhij Rebrov most olyan játékosoknak adott lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak, és debütált a Fradiban a 18 éves Katona Bálint, aki gólt is szerzett.

Nagyjából olyan meccs volt, amilyenre számítottam. Nagyon szerettem volna gólt rúgni és bizonyítani a szakmai stábnak, úgy érzem, jól ment a játék.

A gólom előtt remek passzt kaptam Roko Baturinától, nagy boldogság volt, amikor a labda áthaladt a gólvonalon. A hangulatra sem lehet panasz, a mi szurkolóink szurkoltak, ahogy mindig, nagyon lelkesek voltak a hazai drukkerek is. Azért dolgozom, hogy a jövőben is kiérdemeljen a bizalmat és megkapjam a lehetőséget a felnőttcsapatnál – nyilatkozta a fradi.hu-nak a középpályás, aki a Ferencváros második csapatában, az NB III-ban szokott játszani, nyolc meccsen egy gólja volt a szezonban.

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!