Magyar foci

A Fradi fiatalja: Szerettem volna gólt rúgni és bizonyítani

A Magyar Kupa hatodik fordulójában már az NB I-es csapatok is bekapcsolódtak a sorozatba, a Ferencváros pedig a papírformának megfelelően győzte le idegenben 6-1-re a megye II-es Ráckevét. A vezetőedző, Szerhij Rebrov most olyan játékosoknak adott lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak, és debütált a Fradiban a 18 éves Katona Bálint, aki gólt is szerzett.

Nagyjából olyan meccs volt, amilyenre számítottam. Nagyon szerettem volna gólt rúgni és bizonyítani a szakmai stábnak, úgy érzem, jól ment a játék.

A gólom előtt remek passzt kaptam Roko Baturinától, nagy boldogság volt, amikor a labda áthaladt a gólvonalon. A hangulatra sem lehet panasz, a mi szurkolóink szurkoltak, ahogy mindig, nagyon lelkesek voltak a hazai drukkerek is. Azért dolgozom, hogy a jövőben is kiérdemeljen a bizalmat és megkapjam a lehetőséget a felnőttcsapatnál – nyilatkozta a fradi.hu-nak a középpályás, aki a Ferencváros második csapatában, az NB III-ban szokott játszani, nyolc meccsen egy gólja volt a szezonban.

Kiemelt kép: fradi.hu

Olvasói sztorik