Magyar foci sport

A koronavírus miatt elfogyott az Újpest kupaellenfele

Elmarad az Iváncsa KSE-Újpest FC mérkőzés a labdarúgó Magyar Kupa országos főtáblájának első fordulójában, szombaton.

A Fejér megyei klub közösségi oldalának pénteki beszámolója szerint a csapatnál létszámbeli problémák adódtak, miután koronavírusos megbetegedéseket regisztráltak.

A döntés az egészségügyi hatóságokkal, a magyar szövetséggel (MLSZ), valamint az Újpest FC-vel történt egyeztetések után született.

Az Iváncsa KSE a meccs elhalasztását kérte az MLSZ-től, de az új időpontról egyelőre egyik fél sem kapott tájékoztatást. Az MLSZ korábban úgy döntött, hogy az NB I-es és NB II-es csapatok ellenfeleinél csak azok léphetnek pályára, akiknek 72 órával a találkozó előtt negatív lett a koronavírustesztjük.

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!