Magyar foci sport

Hozta a kötelezőt a Ferencváros, de az ellenfél gólja vitte el a show-t a Magyar Kupában

A Ferencváros a papírformának megfelelőn 6-1-re legyőzte a megyei másodosztályú Ráckevét a Magyar Kupa hatodik fordulójában.

A hazai csapat derekasan tartotta magát a teljesen tartalékosan felálló Fradival szemben, különösen Dudu Kenny emelkedett ki, aki két kiváló becsúszással is megmentette csapatát a góltól. A magyar bajnok azonban kétszer is labdaszerzésből vitt végig egy támadást gólig, félidőben csodával határos módon csak 2-0-val vezetett a Ferencváros.

Térfélcsere után is nyomott az FTC és tíz perc alatt négyre növelte az előnyét a második félidőben.

A meccs végére már érezhetően elfáradt a Ráckeve, több védelmi megingást is kihasznált, mígnem váratlanul Markovic Ognjen kapott egy jó labdát a bal szélen, becsapta emberét, majd a visszaszaladó Vécsei Bálintot is és a kapuba lőtt.

Ezt a találatot vastapssal jutalmazta a közönség, tökéletes zárása volt az egyébként kimondottan ünnepélyes találkozónak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!