Magyar foci sport

Az ellenfelet karanténba küldték, újabb NB I-es csapat kupameccse maradt el

A DVTK labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy a Balassagyarmat elleni Magyar Kupa-mérkőzést elhalasztották.

A csapatbusz indulása előtt öt perccel a Magyar Labdarúgó Szövetség arról tájékoztatta a DVTK-t, hogy elmarad a…

Közzétette: Diósgyőri VTK (DVTK) – 2020. szeptember 19., szombat

A diósgyőri futballisták már a csapatbuszra is felültek, amikor érkezett a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása, miszerint a Balassagyarmat teljes játékosállományát karanténba helyezte a járványügyi hatóság, ezért nem kerülhet sor a meccsre. A nool.hu beszámolója szerint két személynek pozitív lett a koronavírustesztje az NB III-as klubnál.

A mérkőzést a szintén koronavírus miatt elmaradó Iváncsa–Újpest és Toponár SE–Puskás Akadémia találkozókat október 7-én pótolják majd.

Kiemelt kép: dvtk.eu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!