Magyar foci sport

Az NB I-es csapatok legalább hatot vágtak ellenfeleiknek

Ahogyan a Ferencváros Ráckevén hat gólt lőtt a Magyar Kupa hatodik fordulójában, úgy a többi NB I-es csapat is legalább hatig jutott.

Hozta a kötelezőt a Ferencváros, de az ellenfél gólja vitte el a show-t a Magyar Kupában
A megyei másodosztályú ellenfél tisztességesen helytállt, de vereséget szenvedett.

Az élvonalban szereplő csapatok közül a Budafok 6-0-ra verte a Mohácsi TE-t, az MTK nyolc, a Kisvárda tíz, a Zalaegerszeg pedig 11 gólt lőtt ellenfelének. Érdekesség, hogy egyedül a Fradi kapott gólt ellenfelétől. Vasárnap a Fehérvár, a Budapest Honvéd, a Paks és a Mezőkövesd lép pályára az élvonalbeli csapatok közül, szintén jóval alacsonyabb osztályú ellenfelek ellen.

Az Újpest, a Puskás Akadémia és a Diósgyőr mérkőzését októberre kellett halasztani.

Eredmények – Magyar Kupa, 6. forduló (az élvonalbeli csapatok mérkőzései)

43. sz. Építők SK (megyei I.)-MTK Budapest 0-8 (0-4)
Mohácsi TE 1888 (megyei I.)-Budafoki MTE 0-6 (0-2)
Mezőkeresztes VSE (megyei I.)-Zalaegerszeg 0-11 (0-4)
WATI-Kecskéd KSK (megyei I.) – Kisvárda Master Good 0-10 (0-4)
Ráckeve VAFC (megyei II.)-Ferencvárosi TC 1-6 (0-2)

Kiemelt kép: mtkbudapest.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!