Magyar foci sport

Őrületes öngóllal vezetett a Vasas, de nem nyerte meg a rangadót

Nem bírt egymással a Vasas és a Debrecen az NB II hetedik fordulójának szombati játéknapján.

A mérkőzés elején aktívabb volt a Vasas, de mégis egy hatalmas potyagólból tudott csak vezetést szerezni, Pekár László beadását akarta kiöklözni Zöldesi Illés, de olyan szerencsétlenül ért labdába, hogy az végül a kapujába hullott.

A Vasas gólja a Debrecen ellen.

Nem akármilyen góllal szerzett vezetést a Vasas a Debrecen elleni másodosztályú rangadón. A Loki 22 éves kapusa, Zöldesi Illés nagyon szerencsétlenül ért az eső miatt csúszós labdához.

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 29., szombat

Nagy erőket mozgósított a DVSC az egyenlítéshez, erre végül térfélcsere után került sor, Baráth Péter mellel tette maga elé a Ferenczi Jánostól kapott labdát, majd higgadtan a kapuba gurított.

Egyenlített a DVSC a Vasas ellen.

Baráth Péter szép labdaátvétel után pontosan passzolta el a labdát Jova Levente mellett, Egyenlített a Debrecen a Vasas elleni rangadón a Fáy utcában.

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 29., szombat

A Debrecen az egy ponttal maradt a tabella élén, de vasárnap több csapatnak is esélye van az előzésre.

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!