Magyar foci sport

Súlyos MLSZ-büntetések pirózásért, eltiltás földhöz vágott kulacs miatt

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egymillió forintra büntette a Paksi FC együttesét. Az indoklás szerint a klubnak azért kell fizetnie, mert

szurkolói kisebb mennyiségű pirotechnikai eszközt használtak az Újpesttel szembeni, 2-1-re elveszített szombati bajnoki mérkőzésen.

A MOL Fehérvár FC kapusedzője, Brockhauser István egy bajnoki összecsapásra szóló eltiltást kapott. A ZTE elleni 3-3-ravgéződött bajnokin vágta a földhöz a kulacsát egy játékvezetői ítélet után, amiért piros lapot kapott.

Az NB II-ben is voltak büntetések:

  • Sejben Viktor (Csákvár), mert a játékvezetőt hátulról két kézzel meglökte 6 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
  • Szabó Miklós masszőr (Kaposvár) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB II férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
  • A FEB a Nyíregyháza–Dorog mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát – szurkolóinak nagy mennyiségű pirotechnikai eszközök használatáért – 2.500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!