Magyar foci sport

A felcsútiak újabb NB I-es meccsét halasztották el

A hétvégi 2. fordulóban esedékes Kisvárda – Puskás Akadémia mérkőzést szeptember 5-re halasztották, derült ki a Magyar Labdarúgó Szövetség közleményéből.

A felcsútiak első fordulós, Honvéd elleni meccsét is elhalasztották, miután kiderült, hogy koronavírusos lett egy játékos. Később elterjedt, hogy többen is, egy román lap hét, az RTL Klub nyolc fertőzöttről tud. A klub csak annyit közölt, hogy több esetük van.

Az MLSZ nem írt elő kötelező tesztelést a csapatoknak
A szövetség egészségügyi ajánlásokat fogalmazott meg a klubok felé, utóbbiak végzik el a vizsgálatokat is.

Egyelőre nem tudni, mi lesz a Puskás Akadémia Európa Liga-selejtezős mérkőzésével. A csapat jövő csütörtökön, a svéd Hammarby otthonában lépne pályára.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!