Magyar foci sport

Argentin költőt igazolt a középpályára a DVTK

Bejelentette negyedik nyári igazolását a diósgyőri focicsapat, a 28 éves argentin védekező középpályás, Augusto Max írt alá a klubnál. Korábban Hegedűs János, Gheorghe Grozav és Stefan Drazic érkezett.

„Augusto Max napok óta Miskolcon várta, hogy leteljen a sárga besorolású országokból érkezők számára kötelező karantén időszaka, és végre minden papírmunkát elvégezhessen, de most már hivatalosan is a DVTK labdarúgója, és együtt edzhet új társaival” – mondta Benczés Miklós sportigazgató.

Koman Vladimir is kipróbálja magát az Egyesült Arab Emírségekben
Folytatódik a vándorlás, Irán után a Hatta FC következik.

Augusto Max hazájában játszott éveken át játszott az argentin másodosztályban, majd 2019-ben a görög élvonalbeli Voloszba szerződött, ahol minden sorozatot figyelembe véve 28 meccsen lépett pályára.

„Több szempontot is megvizsgáltam, amikor a DVTK szerződést ajánlott, és egyesével mindegyik azt erősítette meg, hogy elfogadjam azt. Természetesen utánanéztem az interneten a klubnak, a városnak, és azt találtam, hogy

Diósgyőr hagyományosan egy ipari város, ahol becsülete van a munkának. Ezt a mentalitást képviselem én is, a pályán rengeteget kell dolgozni, hogy eredményesek legyünk.

Védekező középpályásként pedig elengedhetetlen a jó értelemben vett agresszív játék” – mondta a játékos, akivel kapcsolatban érdekesség, hogy

2019-ben Iluminar la oscuridad (Világítsd meg a sötétséget) címmel rövidebb írásokat és verseket tartalmazó kötettel jelentkezett a Buenos Aires-i Nemzetközi Könyvvásáron.

Kiemelt kép: dvtk.eu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!