Magyar foci sport

Koman Vladimir is kipróbálja magát az Egyesült Arab Emírségekben

Volt egyszer egy U20-as magyar válogatott, amely a 2009-es egyiptomi világbajnokságról bronzéremmel tért haza. Azt a csapatot Egervári Sándor irányította, a kapuban Gulácsi Péter állt, elöl pedig Koman Vladimir tömte labdákkal Németh Krisztiánt. Utóbbi két játékos a magyar futball nagy ígérete volt, mindenki azt várta tőlük, hogy európai topligákban nézhessük őket hétről hétre.

Ehhez képest Németh Krisztiánnak nincs csapata jelenleg, Koman Vladimir az Egyesült Arab Emírségekbe igazolt, Gulácsi Péter viszont kedd este BL-elődöntőt játszik az RB Leipziggel.

Koman a pályafutása elején még Olaszországban játszott, a Sampdoria után a Bariban is megfordult, ahol a 2009-2010-es idényben két gólt is szerzett az olasz élvonalban.

Koman-gólpassz a Serie A-ban (0.50-nél látható a videón):

Aztán jött a nagy vándorlás, Franciaország, Oroszország, egy NB I-es kitérő Diósgyőrben, majd Törökország, Irán, most az Egyesült Arab Emírségek.

A 31 éves középpályás új csapata, a Hatta az utolsó előtti helyen állt tavasszal, amikor a koronavírus-járvány miatt lefújták az idényt. A csapatnak van brazil és egyiptomi légiósa, az edzője pedig a görög Krisztosz Kontisz.

Koman 36-szor szerepelt a magyar válogatottban, de utoljára 2014-ben lépett pályára, a dánok elleni 2-2-es döntetlenre végződő felkészülési meccsen egy félidőt kapott.

Kiemelt kép: Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!