Magyar foci sport

Rebrov komoly állami elismerésben részesült

Szerhij Rebrov, az FTC edzője szerdán még annak örülhetett, hogy csapata nagy bravúrral kiejtette a skót Celticet a Bajnokok Ligája-selejtezőben, most pedig amiatt lehet büszke, mert komoly elismerésben részesült hazájában, Ukrajnában.

Ukrajna miniszterelnöke, Volodimir Zelenszkij, munkásságát elismerve az Ukrán Köztársasági Érdemrend II. fokozatával tüntette ki Rebrovot, írja a Fradi honlapja.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy a szülőhazám miniszterelnöke szívén viseli az ukrán sportéletet. Örülök, hogy a külföldi munkásságommal is példát mutathatok az ukrán embereknek, hogy érdemes keményen dolgozniuk. Nem csak a sikerről van itt szó, hanem arról, hogy miként képviselem a hazámat külföldön. Nagyon örülök ennek az elismerésnek. Továbbra is azon leszek, hogy a lehető legjobban szolgáljam az országomat

– nyilatkozta Rebrov. Aki az Fradit tavaly az EL-csoportkörbe vezette, és két bajnoki címet söpört be a klubbal. Az FTC előtt az ukrán Dinamo Kijevnél és a szaúdi al-Ahlinál dolgozott, a Dinamóval két bajnoki címet, két ukrán kupát és egy Szuperkupát nyert.

Kiemelt kép: MTI/EPA/PA/Andrew Milligan

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!