Magyar foci bajnokok ligája

Rebrov: Minden a terv szerint alakult, így terveztem a játékunkat

A Bajnokok Ligája második selejtezős körének egyik meglepetését hozta a Ferencváros, amely 2-1-re legyőzte a skót bajnok Celtic csapatát.

Két lövés, két gól - a Ferencváros kiejtette a Celticet a Bajnokok Ligájából
Óriásit melózott a magyar bajnok, jött is a bravúr.

Érthető módon a lefújást követően Neil Lennon, a hazaiak vezetőedzője csalódott volt és arról beszélt, hogy ostoba gólokat kapott a csapata. Túloldalon viszont Szerhij Rebrov nagyon elégedett volt a látottakkal.

A legerősebb eddigi európai ellenfelünk ellen játszottunk, a CSZKA-meccsnél is keményebb volt a mai. Minden a terv szerint alakult, így terveztem a játékunkat. A gyors gól persze segített a helyzeten, az ellenfél pedig talán nem lőtt eleget, csak sokat birtokolta a labdát. De nem a labdabirtoklás számít egy meccsen, hanem, hogy ki hány gólt szerez. Próbáltunk kontrázni, hiszen vannak gyors játékosaink, Tokmacról is tudja mindenki, milyen gyors, és ezt ki is használja a gólhelyzeteknél. Nagyon tetszett, ahogy felépítettük a támadásainkat. Nagyon erős ellenféllel mérkőztünk meg, ezért elégedett vagyok

– idézi a Fradi honlapja az ukrán edzőt.

Közzétette: Ferencvárosi Torna Club – 2020. augusztus 26., szerda

Az első gólt szerző Sigér Dávid a mérkőzést közvetítő M4 Sportnak elmondta, szerették volna sokkal többet birtokolni a labdát, de a Celtic nagy tempóban, jól futballozott. Azt is elárulta, gyakorolta a tizenhatoson kívüli lövéseket a mérkőzés előtt, de ritkán sikerültek olyan jól, mint a hetedik percben esett gólja.

Kiemelt kép: MTI/AP/PA/Andrew Milligan

Olvasói sztorik