Szétszedik a Fradit a Petrjak-balhé miatt

Fáj a szurkolóknak, hogy a klub egyik legjobbja a Vidihez szerződött.

Bár teljes fordulót rendeztek az NB I-ben, a legnagyobb médiafigyelem nem a meccsekre, hanem egy klubváltásra irányult a hétvégén. Honlapunk írta meg elsőként: a szezont kölcsönben a Ferencvárosban töltő Ivan Petrjak a Mol Vidi FC játékosa lesz a 2019-2020-as idénytől.

Bár a Vidinél még nem jelentették be, a klubcsere gyakorlatilag hivatalosnak tekinthető, információink szerint a felek szombat este már alá is írták a megállapodást. 

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója lenyilatkozta, hogy a tárgyalások során „Petrjak szájából olyan horribilis összeg hangzott el, amit mi nem tudtunk és nem is akartunk fizetni”, ám a játékos menedzsere szerint vannak olyan focisták a Ferencvárosban, akik jelentősen többet keresnek annál, mint amennyiért távozó ügyfele aláírt a fehérváriakhoz.

Ebben a zűrzavarban szurkoló legyen a talpán, aki el tud igazodni. Az alábbiakban a Rangadó.hu Facebook-oldalán érkező kommentekből válogattunk: van, aki Petrjakot, van, aki a Fradi vezetését küldte el melegebb éghajlatra.

Kiemelt kép: MTI