Magyar foci

Kleinheisler László egy lapra került Iscóval és Asensióval

A győztes magyar gólszerző mellett Kovács Istvánról is elismerően ír a külföldi szaksajtó.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a magyar válogatott a finnektől elszenvedett vereség után javítani tudott hazai pályán a Nemzetek Ligájában. Marco Rossi csapata 2-1-re verte Görögországot, a magyar válogatott csodagóljait ITT mutattuk videón.

A lefújást követő sajtótájékoztatóról már megírtuk, hogy mieink szövetségi kapitánya, Marco Rossi miért menne vérvizsgálatra, de azt is mutattuk, hogyan magyarázkodott a görög kapitány. ITT arról írtunk, a magyar szurkolók mit üzennek az olasz szakembernek.

A magyar gólok valóban élményszámba mentek kedd este, erre pedig még a legnagyobb külföldi portálok is felfigyeltek. Kleinheisler László góljáról és Kovács István trükkjeiről csakis szuperlatívuszokban ír a Sky Sports, a Sports Center, az Esporte Interativo vagy éppen a Vsport.

A Sky Sports úgy fogalmaz: Kovács briliáns megmozdulása, több játékos közötti „áttáncolása” is kellett ahhoz, hogy Kleinheislert bombagólt lőhessen.

Az Asztana magyarja így a mértékadó angol lapnál Iscóval és Asensióval került egy lapra.

A lenti felületen a keddi játéknap legszebb góljaira lehet szavazni: az említett futballisták mellett még Whyte is jelölt:

Kleinheisler gólja:

Asensio gólja a horvátok ellen

Isco gólja a horvátok ellen

Whyte gólja Izrael ellen

címlapkép: Szirtesi Laszló/Getty Images

Olvasói sztorik