Hírek

Pintér-ügy: folytatás csütörtökön

A szövetségi kapitány meghallgatásának másnapján várhatók lépések a folytatással kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége szerdán meghallgatta Pintér Attilát, a válogatott szövetségi kapitányát, és várhatóan csütörtökön határoz a következő lépésekről.

Az MLSZ honlapjának tájékoztatása szerint a szakember szerdán az elnökség előtt az északírek elleni, hazai pályán vereséggel zárult Európa-bajnoki selejtezőt megelőző közvetlen felkészülési időszakról, illetve magáról a találkozóról mondta el véleményét, azaz arról a mérkőzésről számolt be, amelyen – ahogyan a közlemény fogalmaz – a válogatott nem tudott megfelelni az elvárásoknak.

Az elnökség előzetesen írásban megkapta a szakmai testületek véleményét, és az azokban megfogalmazódó kérdésekkel kapcsolatban szintén meghallgatta a kapitány álláspontját. A beszámolót és a vitát követően az elnökség zárt körben értékelte az írásos dokumentumokat, a válaszokat, illetve a vitában elhangzottakat, és várhatóan csütörtökön határoz a következő lépésekről.

A szakvezető eddig öt találkozón irányította a nemzeti együttest, ezeken két-két győzelem és vereség mellett egy döntetlent ért el. Pintér Attila azután került a támadások kereszttüzébe, hogy válogatottja az egyetlen tétmeccsen, szeptember elején 2-1-re kikapott a vendég északírektől az Európa-bajnoki selejtezők rajtján.

Olvasói sztorik