Hírek

Ez bizony besült, srácok!

Válogatás 2013 legrosszabbul sikerült átigazolásaiból...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem megbántva a londoni fanatikusokat, de sokáig gondolkoztunk, jóformán a Tottenham Hotspur nyári igazolásaiból is össze lehetett volna válogatni az év legrosszabbul sikerült átigazolásait. Hogy ez végül nem így lett, az a Manchester United élén igen pocsék nyári átigazolási időszakot összehozó David Moyes, no meg talán kicsit a lánya érdeme is. És akkor a City kispadmelegítőnek vásárolt 26 milliós csatáráról nem is beszéltünk…

5. Érik Lamela (Tottenham)
Villas-Boas mester nagy reményekkel szerződtette a fiatal támadót az AS Romától, ám fél év alatt szerzett egyetlen gólja nem feltétlenül jelent magyarázatot 30 millió eurós vételárára. A portugál mester azóta már továbbállt, és könnyen lehet, hogy az argentin támadó sem húzza már sokáig az angol fővárosban. Az Atléti és az Inter szívesen adna neki újabb esélyt.
4. Roberto Soldado (Tottenham)
A Tottenham nem gazdálkodott túl jól a Bale-ért kapott csillagászati milliókkal. A spanyol támadó ez idáig szerzett 5 PL-gólja önmagában nem lenne ok arra, hogy listánkon szerepeljen, ám látva játékát, és tudva, hogy eddigi minden találata büntetőből született, erősen megkérdőjelezi az érte kifizetett 30 millió euró jogosságát. Jelenleg meg sem közelíti valenciai formáját.
3.Wilfried Zaha (Manchester United)
Szinte esélye sem volt arra, a fiatal labdarúgónak hogy bizonyítson az Old Traffordon. Angol sajtóhírek szerint a 20 esztendős támadó túlságosan is összebarátkozott az új menedzser családjával, és ahogy visszatért a Crystal Palace-tól, máris rávetette magát a manchesteriek új edzőjének lányára, Lauren Moyesra. Az idősebbik Moyes hallva, hogy Zaha rossz kapura játszik, nagyon bedühödött, és úgy döntött, hogy az angol csatár ezt követően már csak az ifik között kap lehetőséget, remélve, hogy ott már nem mozdul rá senkire.
2. Stevan Jovetic (Manchester City)
Újabb Premier League csatár kap helyet a listán, az áldozat ezúttal a Manchester City támadója Stevan Jovetic. A bajnokság második helyén tanyázó manchesteriek közel 26 millió eurót pengettek ki a Fiorentinának, ám a 24 éves játékos, jóformán esélyt sem kap a bizonyításra, idén mindössze két bajnokin szerepelt kezdőként. Szent igaz, nem könnyű annak a dolga, aki Agüero helyére pályázik.
1.Marouane Fellaini (Manchester United)
Már januárban is szerette volna magáénak tudni a loboncos belgát a Manchester United, ám az átigazolás (a szintén Manchesterbe költöző David Moyes erős közreműködésével) csak nyáron jött össze. Fellaini eddigi teljesítményével nem igazán tudott bizonyítani a „Vörös ördögöknél”, ráadásul december eleje óta sérülésekkel küzdd. Amikor pályára lépett, volt, hogy maguk a United-drukkerek fütyülték ki. “Legalább a haja különleges” – vigasztalták magukat idény közben az öniróniával gazdagabban megáldott MU-szurkolók. Kukába ment a 32 millió euró?

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik