Hírek

Öt meccs a válogatott szünetben

Az orosz és az olasz másodosztály sem szünetel, Franciaországban pedig kupafordulót rendeznek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra ezekben a ligákban.

A válogatott szünet miatt a legtöbb bajnokságban nem rendeznek fordulót ezen a hétvégén, de azért néhány légiósunknak így sem lesz pihenője.

Szombaton az olasz bajnokságra lesz érdemes jobban odafigyelnünk: a Serie B-ben Laczkó Zsolt és Feczesin Róbert klubja, a Padova a Bresciát látja vendégül. A harmadosztályban Novothny Soma csapata, a Paganese a Perugia ellen bizonyíthat.

A hét utolsó napján a francia másodosztályú Chateauroux a negyedik ligás Mont-de-Marsan otthonában harcolhatja ki a továbbjutást a kupában. A vendégek sérüléssel bajlódó magyarja, Filkor Attila már felépült, és ismét pályára léphet. Az olasz másodosztályban a Kovácsik Ádámot is soraiban tudó Carpi a Modena vendége lesz. A Priskin Tamást is foglalkoztató orosz második ligás Alanyija pedig a középmezőnyhöz tartozó Baltika együttesét fogadja.

Olvasói sztorik