Hírek

Megint egy kitiltás Kispesten

„Szégyent hozott a Budapest Honvédra és a kispesti szurkolókra.”

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bp. Honvéd november 1-i hatállyal egy személyt – aki a múlt heti, Kemecse elleni Magyar Kupa-mérkőzés után viselkedésével szégyent hozott a klubra és a kispesti szurkolókra – két évre kitiltott a Bozsik Stadionból és a Honvéd idegenbeli mérkőzéseiről is.

Miután a Magyar Labdarúgó Szövetség jelenleg is dolgozik azon a metóduson, amely lehetővé teszi, hogy a vendégcsapat kontrollálni tudja a jegyárusítást a vendégszektorba az idegenbeli mérkőzéseken, így a fent említett kitiltás a Honvéd idegenbeli mérkőzéseire is vonatkozik. Az új jegyértékesítő rendszerről valószínűleg még ezen a héten értesíteni fogják a szurkolókat.

A kitiltott személy már a Győri ETO elleni mérkőzést sem tekinthette meg. A klubvezetőség remélik, hogy a szurkolók megértik bizonyos elemi viselkedési szabályok betartásának szükségességét, nem csak a Bozsik Stadionban, de az idegenbeli mérkőzéseken is. „Továbbra is számítunk szurkolóink támogatására, amely oly sokat jelent csapatunknak és klubunknak” – zárul a klub közleménye.

Olvasói sztorik