Hírek

Huszti Szabolcs tiszteli Détárit

A Németországban szereplő játékos írt ajánlást a korábbi világsztár önéletrajzi könyvéhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A „Détári – Az utolsó magyar világsztár” című könyvet kiadó Ulpius-ház Huszti Szabolcsot is felkérte, hogy írjon ajánlást a szeptember 24-én megjelenő önéletrajzhoz.

A Hannover magyar légiósa örömmel vállalta a felkérést, mert nagyra tartja Dömét, akivel szeretett együtt dolgozni a válogatottnál. Détári Lajos elmondta: könyvében többször megemlíti Husztit, és véleményezi a magyar válogatottal való szakítását is. A játékos ügyeit intéző F-Group menedzseriroda most nyilvánosságra hozta a Huszti által írt ajánlást.

„A könyv címe találó, szerintem is Détári Lajos volt az utolsó olyan magyar sztár, akit világszerte ismernek – és elismernek. Ha Németországban meghallja valaki a nevét, gondolkodás nélkül vágja rá, hogy az Eintracht Frankurt korábbi klasszisáról van szó. A válogatottnál élmény volt vele együtt dolgozni, sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna – de ez nem az ő hibája volt, hanem a csapaté. Közel áll hozzám a személyisége, mert tisztelem és becsülöm az olyan embereket, akiknek van karakterük és van véleményük, s ha úgy tartják helyesnek, az árral is szemben mennek. Ő ilyen!”

Olvasói sztorik