Hírek

Détári és a két százalék

Európán kívüli, távoli országból van ajánlata, és szerinte neki is része volt a Fradi szereplésében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az országot egyelőre babonából nem árulta el, csupán annyit, hogy Európán kívüli edzői ajánlata van. Détári Lajos a DigiSport reggeli műsorában elmondta, itthon inkább egy olyan NB II-es együttes érdekelné, amely ambicionálja a feljutást, mintsem egy élvonalbeli csapat benntartása.

Úgy vélekedett, előző klubja, a Ferencváros jól teljesített utódjával, Ricardo Monizzal, sőt egy-két erősítéssel a bajnoki címért küzdhet a gárda a következő idényben. A tréner úgy véli, két százalékban ő is benne volt a FTC ötödik helyében.

– Szerintem jól teljesített a Fradi az új edzővel, és ha sikerül még egy-két igazolást nyélbe ütni, akkor a következő idényben már a bajnoki címért fog harcba szállni – mondta Détári Lajos a kedd reggeli tévéműsorban. – Úgy érzem, én is hozzátettem valamit ahhoz, hogy az FTC az ötödik helyen végezzen, de csak egy nagyon kis részt, mondjuk két százalékot. A többi a vezetés és Moniz érdeme. A jövőmről egyelőre annyit tudni, hogy van egy ígéretes és komoly külföldi ajánlatom, túl vagyunk egy tárgyaláson, várom a válaszukat, szívesen mennék. Az országot még babonából nem árulom el, legyen elég annyi: nem közeli a célpont, hanem Európán kívüli klubról van szó. A megkeresésben biztos volt szerepe a Fradi-edzőségemnek, hiszen ez kiváló ajánlólevél. Nem zárkózom el persze a magyar kispadoktól sem, sőt. Ha megkeresne egy ambiciózus, NB II-ből feljutni vágyó csapat, illetve egy NB I-es, amely szeretne bent maradni? Habozás nélkül a másodosztályút választanám, az a feladat szakmailag jobban érdekelne, az óriási kihívás.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik