Hírek

Juhász Roland meglátogatta a válogatottat

Vasárnap délután ismét edzett a csapat, hétfőn derül ki, hogy a sérültek pályára léphetnek-e az észtek ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott tagjai vasárnap kora délutánig kimenőt kaptak a szakmai stábtól, és a családtagok körében eltöltött rövid pihenő rá is fért a játékosokra, mert bár a csalódottság továbbra is érzékelhető a táborban, a szombaton tapasztalt teljes letargia már nem volt jellemző a hangulatra – írja az MLSZ honlapja.

Dr. Szilágyi György csapatorvos a románok elleni meccsen megsérült játékosokról (Varga József, Vanczák Vilmos, Dzsudzsák Balázs, Koman Vladimir) elmondta: biztató az állapotuk, de csak hétfőn dől el, hogy vállalhatják-e a játékot az észtek ellen. Egervári Sándor 18 órától edzést tartott a kerettagoknak, a szakmai stáb a gyakorlás végén kétkapus játék során mérte fel a csapatot.

Váratlan meglepetést okozott a sérült csapatkapitány, Juhász Roland látogatása, a térdsérülése után a napokban megoperált védő azért autózott el Telkibe, mert úgy érezte, a keddi világbajnoki selejtező előtt segíthet a társaknak, ha elbeszélget velük és megpróbál lelket önteni beléjük.

Hétfőn videózás, taktikai megbeszélés és egy edzés szerepel a programban, valamint délben sajtótájékoztatót tart Egervári Sándor Telkiben.