Hírek

Henk Ten Cate is jelölt?

A Románia elleni szégyenletes szereplés következményeként változás várható a válogatott élén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egervári Sándor utódjaként több név is felvetődött a hazai palettáról. A hivatalosan egyelőre meg nem erősített információk szerint a magyar garnitúrából Mészöly Géza a legesélyesebb a pozícióra, de az MLSZ külföldön is keresi az utódot. Olyan szakember, aki nemzetközileg is elismert, és otthon van a magyar viszonyok között, nem túl sok található. László Csaba és Bölöni László neve már többször is felvetődött, de csak találgatás szinten – írja a fradisziv.hu.

Az MLSZ a kluboknál folyó szakmai munkát alapul véve inkább hajlik a külföldi szakember megbízására. A Ferencvárosnál dolgozó Ricardo Moniz tevékenységét elismerve a holland iskola képviselője lehet a befutó. A magyar válogatott vezetőedzői pozíciójára azonban nem Ricardo Monizt kívánják felkérni, hanem az MTK szakmai munkáját korábbi irányító Henk Ten Catét.

Mellette szól, hogy nagyon jól ismeri a helyi viszonyokat, megfelelő szakmai tapasztalata van, kiváló képességfejlesztő, jó taktikai érzékkel bír, valamint nagyszerű motiváló is. A fradisziv.hu információi szerint a tárgyalások már túllépték a tapogatózó jelleget. Henk Ten Cate neve a nyáron a Diósgyőr csapatánál is szóba került.

Olvasói sztorik