Hírek

Pintér Ádám nem játszhat

Sérülés miatt nem állhat a válogatott rendelkezésére a Kuvait elleni, csütörtöki mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

„Pintér Ádám a Zaragoza legutóbbi mérkőzésén egy csúnya rúgást kapott a derekára hátul, ezért orvosi vizsgálton van. Megröntgenezik, megnézik, hogy játékképes lesz-e csütörtökre” – mondta hétfő délután Egervári Sándor szövetségi kapitány. Nos, kedd estére kiderült, hogy nem számíthat a 25 éves középpályásra a szakmai stáb, ezért már el is hagyta az edzőtábort.

Kedden délelőtt egy átmozgató footgolfozás, délután pedig egy másfél órás edzés szerepelt a Kuvait elleni meccsre készülő válogatott programjában. A csapat tagjai két évvel ezelőtt egyszer már összemérték erejüket a golf és a futball keresztezéséből létrejött footgolf nevű sportágban, most ismét lehetőséget kaptak, hogy a kisoroszi golfklubban kipróbálják tudásukat – írja a szövetség honlapja.

A jó hangulatú verseny végén elmaradt a címvédés, a tavalyelőtti győztes Király Gábor ezúttal csak a második helyet szerezte meg a kiváló teljesítményt nyújtó Koman Vladimir mögött, míg a harmadik helyen Korcsmár Zsolt végzett. A késő délutáni edzés a szokásosnál hosszabb ideig tartott, a jó másfél órás foglalkozáson kétkapus játék mellett taktikai elemek és pontrúgások gyakorlása szerepelt.

Újabb szektorok nyílnak meg

A jelentős érdeklődésre való tekintettel a csütörtöki Magyarország–Kuvait barátságos mérkőzésen a győri ETO Park keleti lelátója is megnyílik. A jegyárusítás kezdete óta a nyugati lelátóra szóló belépők nagy része elfogyott.

Olvasói sztorik