Hírek

Hóhelyzet Vastól Békésig…

Az NB I-es meccseket megtartják, de mi a helyzet a megyékben? NB III-tól megye III-ig. Körkép az ország pályáiról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az élvonalbeli meccseket megtartják, de mi a helyzet az amatőr fociban? A Rangadó.hu társoldalainak tudósítói adtak rövid helyzetjelentést az aktuális helyzetről péntek délelőtt.

Baranya megye

Péntek délben kiderült, hogy a megyei igazgatóság központilag nem halasztja el fordulót, de 13 felnőtt mérkőzést későbbi időpontra tettek át a pályák rossz állapota miatt. A baranyaifoci.hu oldalon az elmaradó mérkőzések listája megtalálható és folyamatosan bővül az, mert az igazgatóság folyamatosan értékeli a beérkező jelzéseket.

Részletekért, Baranya megye labdarúgásért, klikk ide: www.baranyaifoci.hu.

Bács-Kiskun megye

Péntek este hét órára derül ki, hogy mely mérkőzések maradnak el. Az viszont már biztos, hogy több találkozót nem rendeznek meg, ezekről az oldalunkon olvashatnak – írta tudósítónk, Mádi József.

Részletekért, Bács-Kiskun megye labdarúgásért, klikk ide: www.bacskiskunfoci.hu.

Békés megye

Az MLSZ adatbázisa szerint hét találkozót már biztosan elhalasztanak a hétvégén: nem játszanak Mezőberényben, Gyomaendrődön, Orosházán, Okányban, Sarkadkeresztúron és Szarvason – írja tudósítónk, Gyúrós István.
További részletekért, Békés megye labdarúgásáért, klikk ide: www.bekesfoci.hu.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

A Megyei Igazgatóság arra kérte a hétvégén otthon játszó sportszervezeteket, mindent (pl. hóeltakarítás a pályáról) tegyenek meg annak érdekében, hogy a mérkőzések megrendezésre kerülhessenek.

Amennyiben a saját pályájukat minden erőfeszítés ellenére sem tudják játékra alkalmas állapotba hozni, törekedjenek a mérkőzések más helyszínen történő megrendezésére. Ennek ellenére biztos, hogy Sajószentpéter–Homrogd, a Mályinka–Rudabánya, a Szirmabesenyő–Sajósenye, a Vatta–Mezőcsát mérkőzések elmaradnak – írja tudósítónk, Hegedűs Zsolt.

További részletekért, Borsod-Abaúj-Zemplén megye labdarúgásáért, klikk ide: www.bazfoci.hu.

Budapest

Bodoki József, a BLSZ versenybizottságának elnöke arról tájékoztatott, hogy a bajnokságban nincs központi halasztás. Ahol csak lehet, megrendezik a hétvégi fordulót az NB III Duna-csoportjában azonban több mérkőzés is elmarad.

A Budapest-bajnokságban is jelezte már több csapat, hogy halasztják a meccsüket (pl. Hidegkút, BVSC-Zugló) – írja tudósítónk, Erdős Levente.

További részletekért, a budapesti foci híreiért, klikk ide: www.budapestifoci.hu.

Csongrád megye

Az ifjúsági és a felnőtt bajnokságokban több meccs már biztosan elmarad, többet pedig új helyszínen rendeznek meg. Nem játsszák le a megye háromban az Apátfalva–Móravárosi Kinizsi, a Kistelek II–HFC III, a Fábiánsebestyén II– Csongrád III és a Derekegyház–Dóc meccset. Ha marad az enyhe időjárás, több pálya is futballra alkalmas állapotba kerülhet a hétvégére, így a játékvezető dönt majd a bajnoki megrendezéséről – írja tudósítónk, Gyúrós István.

További részletekért, Csongrád megye labdarúgásért, klikk ide: www.csongradfoci.hu.

Hajdú-Bihar megye

Hajdú-Bihar megyében, tekintettel a rendkívüli időjárási viszonyokra, a versenybizottság úgy határozott, hogy a március 30-31-re kisorsolt gyermek és serdülő bajnoki mérkőzések elmaradnak. A várható esőzés nem indokolja a felnőtt meccsek elhalasztását. Ha minden igaz, szakadó esőben is meg lesznek tartva ezek a mérkőzések, de csúszás előfordulhat – írja Balogh Árpád tudósító.

További részletekért, Hajdú-Bihar megye labdarúgásért, klikk ide: www.hajdubiharfoci.hu.

Heves megye

Már több klub is jelezte a megyei szövetség felé, hogy pályája alkalmatlan a mérkőzések megtartására. Az időjárás szinte teljesen ellehetetleníti a meccsek megrendezését. Az biztos már, hogy Tarnamérán és Apcon halasztanak. A többi mérkőzésről később születik döntés – írja tudósítónk, Hegedűs Zsolt.

További részletekért, Heves megye labdarúgásáért, klikk ide: www.hevesfoci.hu.

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Úgy tűnik a megyében a mesebeli hármas szám jegyében telik a hétvége: a huszonkét mérkőzésből ugyanis három kerül megrendezésre az időjárás és a pályák alkalmatlansága miatt. Az, hogy tovább nő-e az elmaradt találkozók száma, a holnapi napon derül ki. A részletes összefoglaló cikk ide kattintva olvasható!

További részletekért, Jász-Nagykun-Szolnok megye labdarúgásáért, klikk ide: www.jaszkunfoci.hu.

Komárom-Esztergom megye

Úgy látszik, időjárásunk jelenleg erősen fociellenes, hiszen ismét elmaradnak a mérkőzések megyénkben. Az MLSZ hivatalos tájékoztatása szerint a teljes megye kettes, és megye hármad forduló elmarad. A megye egyben két mérkőzés lejátszására van esély. NB III-as csapataink közül pályára lép a Komárom és a Dorog, a Sárisáp mérkőzését elhalasztják – írja tudósítónk, Herczeg István.

További részletekért, Komárom-Esztergom megye labdarúgásáért klikk ide: www.kefoci.hu

Nógrád megye

Rövid a jelentés, a megyében minden mérkőzés elmarad – tudatta honlapunkkal Orosz István, tudósító.

További részletekért, Nógrád megye labdarúgásért, klikk ide: www.nogradifoci.hu.

Pest megye

A péntek kora délutáni helyzet szerint a megyei bajnokság mérkőzéseinek nagyjából a felét el kellett halasztani, illetve új helyszínt kellett keresni. A teljes meccslista ide kattintva megtekinthető! Az időjárás az NB III-as pályákat sem kíméli, a megyei érdekeltségű meccsekről ide kattintva olvashatnak!

További részletekért, Pest megye labdarúgásért, klikk ide: www. pestmegyeifoci.hu.

Zala megye

Zalában alapvetően meg lesz tartva a forduló ezen a hétvégén, de a pályák állapota miatt itt is maradnak el meccsek. Ezekről itt, illetve itt olvashatnak.

További részletekért, Zala megye labdarúgásért, klikk ide: www. zalaifoci.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik