Hírek

Törvénymódosítást sürgetnek

A Szurkolói Iroda szerint Kubatov Gábor az, aki a súlyos büntetéseken változtatni tud.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A Szurkolói Iroda nyílt kéréssel fordult Kubatov Gáborhoz, a kormánypárt igazgatójához, a Ferencvárosi TC elnökéhez a legutóbbi MLSZ-szankciók kapcsán. A közlemény szövegét ezúton közöljük.

Tisztelt Kubatov Gábor úr!

A Szurkolói Iroda a Fidesz pártigazgatójához fordul az alábbi kéréssel:

Szurkolói körökben nagy vihart kavart az MLSZ fegyelmi bizottságának nem jogerős büntetése, amelyet az FTC–Újpest derbin történtek miatt szabott ki. Kubatov FTC klubelnök úr az egyetlen, aki a kormánypárt pártigazgatóként abban a helyzetben van, hogy, amennyiben a szándéka megvan, tenni tud annak érdekében, hogy az MLSZ ne büntesse – a törvények, kormányrendeletek betartása alapján – a klubokat ilyen súlyosan.

A Szurkolói Iroda több alkalommal már kezdeményezte a kormánypártoknál is a sporttörvény, a „huligántörvény”, valamint a pirotechnikai eszközök használatát szabályozó kormányrendelet módosítását. (Amennyiben javaslatunk, amellyel még Bánki Erik volt sportbizottsági elnök is egyetértett, nincs meg, úgy készséggel eljuttatjuk elnök úrnak.)

Most nyilvánosan is felkérjük Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató urat, FTC-elnököt, hogy soron kívül terjessze a törvényhozás elé a fenti törvények módosítását.

Szurkolói Iroda

Olvasói sztorik