Hírek

Keretet hirdettek a románok

Adrian Mutu és Ciprian Marica is készülhet a budapesti összecsapásra.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Victor Piturca szövetségi kapitány kijelölte a magyarok elleni, budapesti világbajnoki selejtezőre készülő román válogatott keretének légiósait. A 16 játékos között ott van a korábban sérültnek vélt Adrian Mutu és Ciprian Marica is – írja az MLSZ honlapja.

A kapitány a hazai klubokban szereplő játékosainak névsorát a csütörtöki Európa Liga-nyolcaddöntő után hozza nyilvánosságra. A szakvezető a március 22-i mérkőzésre két játékost hívott meg az angol, kettőt az olasz, kettőt a német, egyet pedig a spanyol élvonalból.

A légiósok között egy újonc van, a nagyváradi születésű Claudiu Andrei Keserü. Ionut Costinel Mazilu két és féléves szünet után került vissza a keretbe.

A román keret légiósai

Kapusok: Costel Fane Pantilimon (Manchester City, angol), Bogdan Lobont (AS Roma, olasz)

Mezőnyjátékosok: Gabriel Sebastian Tamas (West Bromwich Albion, angol), Nicolai Dorin Goian (Spezia Calcio, olasz), Razvan Dinca Rat (Sahtar Donyeck, ukrán), Stefan Daniel Radu (Lazio, olasz), Costin Lazar (PAOK, görög), Razvan Vasile Cocis (FK Rosztov, orosz), Gabriel Andrei Torje (Granada, spanyol), Alexandru Iulian Maxim (VfB Stuttgart, német), Adrian Mutu (AC Ajaccio, francia), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor, török), Ciprian Andrei Marica (Schalke 04, német), Daniel George Niculae (Kubany Krasznodar, orosz), Claudiu Andrei Keserü (Angers, francia), Ionut Costinel Mazilu (Arszenal Kijev, ukrán)

Olvasói sztorik