Hírek

Szabics játéka kérdésessé vált

Szabics Imrének valószínűleg ki kell hagynia a magyar válogatottban márciusi selejtezőit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 31 éves csatár klubja, az osztrák Sturm Graz csütörtökön azt közölte, hogy a futballista szeméremcsont-gyulladás miatt harcképtelen. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Szabics – aki négyszer volt házi gólkirály Grazban – mikor térhet vissza, de az ilyen jellegű sérülés a legtöbb sportolónál hosszú felépüléssel jár – írja az MTI.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint Szabicsnak korábban már volt hasonló sérülése, akkor csak féléves pihenő után tudott visszatérni a pályára, ugyanakkor a játékos ezúttal úgy nyilatkozott, most jobb a helyzet. A csütörtöki MR-vizsgálat után azt mondta: valóban szükség van egy rövidebb kihagyásra, de a románok elleni meccsre szeretne ismét csúcsformába lendülni és jó játékkal segíteni a válogatottat.

A magyar válogatott március 22-én Romániát fogadja zárt kapuk mögött a Puskás Ferenc Stadionban, majd négy nappal később Törökországban lép pályára. Egervári Sándor szövetségi kapitánynak a csatárposzt betöltése gondot okozhat, ugyanis Németh Krisztián már korábban megsérült.

Olvasói sztorik