Hírek

Halálos fenyegetés az Újpest játékosainak

A drukkerek számokkal ellátott fejfákat és egy üzenetet tettek a Szusza Ferenc Stadion kerítésére.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Az újpesti drukkerek nem mentek el szó nélkül a csapat hétvégi teljesítménye mellett. Mint ismert, a Paks 6-0-ra nyert a Megyei úton az élvonal első tavaszi fordulójában.

Hétfő reggelre a fanatikusok számokkal (feltehetően mezszámokkal) ellátott fejfákat ragasztottak a Szusza Ferenc Stadion felőli kerítésére. A vezetőedzőtől pedig egy angol felirattal köszöntek el – derül ki az ultrasliberi.hu portálra feltett fotóból.

A szurkolók egy csoportja már közvetlenül a meccs után magyarázatot követelt a gyatra produkcióra, a játékosok azonban sokáig a székházban maradtak, talán az elmaradt találkozó „következménye” ez az üzenet – írja a Blikk.

Az újpesti vezetők hallgatnak, egyetlen kérdésre sem kívánnak válaszolni. A kapus, Balajcza Szabolcs viszont nem lepődött meg a hír hallatán.

– Számítottam arra, hogy a drukkerek nem hagyják szó nélkül a szombati gyenge teljesítményt, de az a legrosszabb álmomban sem jött elő, hogy ilyen szörnyű lépésre szánják magukat. Ez túl durva, viccnek pedig elfogadhatatlan – fakadt ki a kapus, aki nemcsak hat gólt, de halálos fenyegetést sem kapott hosszú pályafutása során. – Egyelőre megpróbálok beszélni azokkal a szurkolókkal, akiket a legjobban ismerek, s nagyon bízom benne, hogy a történetnek nem lesz folytatása. Annyit azonban előrebocsátok, ha bármilyen incidens ér, nem várom meg 2014 nyarát, hogy lejárjon a szerződésem, akkor azonnal továbbállok a Megyeri útról.

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Olvasói sztorik