Hírek

Nem volt kinek passzolni…

Bajner Bálint elmondta, hogy a Borussia Dortmund keretében mindenki nagyon befogadó és segítőkész.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Remekül mutatkozott be a német bajnoki címvédő Borussia Dortmund első csapatában Bajner Bálint. Együttese 3-1-re nyert a spanyol Albacete ellen, felkészülési mérkőzésen. A meccs utolsó gólját a második félidőt végig a pályán töltő Bajner lőtte 18 méterről.

– Nagyon örülök a gólomnak, csodálatos érzés, hogy az első felnőtt meccsemen sikerült betalálnom a Dortmund első csapatában – mondta a magyar támadó a hatharom.hu oldalon. – A gólom előtt sokan körülvettek, láttam, hogy nincs kinek passzolni, így gyorsan döntöttem. Kint áll a kapus, ráfordultam és elnyestem felette a labdát a hosszúba. Edzéseken sokszor gyakorlom ezt a rúgásfajtát, szerencsére most is bejött. A találkozó után Klopp is a tenyerembe csapott és megdicsért.

A Honvéd egykori támadója elmondta, nagyon kemények az edzések La Mangán, de élvezi minden percét az edzőtábornak.

– Remekül érzem magam a felnőtt csapattal, nagyon rendesek velem a csapattársak – mesélte Bajner. – Götzével remek kapcsolatot sikerült máris kialakítanom, Suboticcsal, aki a szobatársam, naponta órákat beszélgetünk, de mindenki nagyon befogadó és segítőkész. Olyan, mintha már három éve itt játszanék. Az edzések kifejezetten kemények, de az erőnléti részeket is labdával végezzük. Nem gondolkozok rajta, hogy mi lesz a jövőben, most szeretném a legtöbbet nyújtani.

Olvasói sztorik