Hírek

„Kikaptunk egyszer, na és akkor mi van?!”

Kulcsár Tamás szerint nem törte le a csapatot az Eger elleni vereség, sőt a Haladás ellen kettőzött erővel lépnek majd pályára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Eger elleni blama (0-1) után szombaton már a szárnyra kapott Szombathelyi Haladás ellen szeretné kiköszörülni a csorbát a bajnoki címvédő DVSC-TEVA. Kondás Elemér vezetőedző legénysége a hét közben csapatépítő tréningen is részt vett, hogy feloldódjanak az esetleges feszültségek. Kulcsár Tamás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, jól sikerült a rendezvény, jó volt egyet lazítani az edzések között, és arra is kitért, hogy a nem várt fiaskó ellenére nincsenek problémák a csapaton belül, és továbbra is keményen dolgoznak a céljaik eléréséért.

– Kondás Elemér nyilatkozta, hogy csapatépítő tréningen vettek részt. Miből állt ez pontosan?
– Bernáth Csabának van egy étterme, ott gyűltünk össze ezúttal is, mert hát nem először… A személyi trénerünk segítségével kisebb csoportokra oszlottunk és különféle játékos vetélkedőkön vettünk részt. Oldott hangulatban zajlott az egész. Ettünk, ittunk, úgy gondolom az egész csapat jól érezte magát. Jó volt egy kicsit kikapcsolni – mesélte a Rangadó megkeresésére a hajdúságiak harmincéves középpályása, Kulcsár Tamás, aki az előző bajnokságot hét góllal zárta, a mostaniban pedig kétszer volt eredményes.

– Sikerült átbeszélniük a gondokat?
– Gondokról tulajdonképpen nem is beszélhetünk. Kikaptunk egyszer, na és akkor mi van? Az egész csapat nagyon egységes, az Eger elleni vereség nem tört le minket. Lehet, hogy ki fogunk még kapni a bajnokságban, de a célunk ugyanaz, dolgozunk tovább.

– Az újonnan érkezők mennyire lendíthetnek a csapatjátékon? Hogy látja, sikerült már beilleszkedniük?
– Futballistaként kicsit nehéz közeg a debreceni, talán nehezebb beilleszkedni, mint máshol, de azon vagyunk, hogy mindenben segítsük az újonnan érkezőket. Czvitkovics Péterrel kapcsolatban mondjuk nem lehet ilyenről beszélni, neki semmiféle problémája nem lesz, és személy szerint nagyon örülök, hogy ő újra a csapattársam. Nagy segítségünkre lehet.

– Szombaton a jó formában lévő Haladást fogadják. Csak a győzelem elfogadható?
– Valóban jól néz ki ez a Haladás, gyakorlatilag már évek óta erősek, remek edzőjük van, megverték az MTK-t, szerdán pedig kiejtették a Fradit, tehát a formájukra sem lehet panasz. Ennek ellenére azt mondom, hogy féljenek ők, hogy Debrecenben kell játszaniuk. A mi célunk a három pont itthon tartása lesz, kicsit dacból is fogunk játszani, hogy feledtessük a múlt heti kudarcot.

Olvasói sztorik