NB I

Nem volt szankció Debrecenben

Csapatépítő tréninget tartottak az Eger elleni vesztes meccs után.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A bajnoki címvédő DVSC nagy meglepetésre rosszul játszott, és kikapott az újonc Eger ellen az OTP Bank Liga legutóbbi fordulójában. A hajdúságiak vezetőedzője úgy véli, nincs szükség szankciók alkalmazására játékosokkal szemben.

– A tabella alsó régiójában tanyázó együttesek ellen némileg nehezebb motiválni a játékosokat, ezt el kell ismerni – mondta Kondás Elemér vezetőedző a haon.hu oldalon. – A meccs folyamán megérzik a játékosok, hogy jobbak az ellenfélnél, ezért nem mindig a kézenfekvőbb megoldást választják, ekkor becsúsznak a hibák, és ettől elbizonytalanodhatnak. A labdarúgókkal elbeszélgettünk, értékeltük a teljesítményüket, de úgy véltük, nincs szükség szankciók alkalmazására velük szemben. Tartottunk egy csapatépítő tréninget, de a legfontosabb, hogy maguk a futballisták is átérzik, legutóbb bizony hibáztak, és kötelességük a szombati, Haladás elleni mérkőzést koncentráltan, nagy akarattal végigharcolni.

A klub honlapjának beszámolója szerint a sérült Máté II Péter szépen halad a felépülésben, így jó esély van rá, hogy még ebben az évben pályára lépjen. A védő augusztus 11-én, a Kecskemét elleni találkozón szenvedett szalagszakadást a jobb bokájában. Az eset után megműtötték, azóta a rehabilitációját végzi, s a gyógytorna mellett Dankó Mihály rehabilitációs edzővel készül.

Czvitkovics Péter két hét múlva bevethető lesz, ha minden jól alakul; Roguy Meyé a jövő héten csatlakozik a csapathoz; Yannick továbbra is külön készül; Selim Bouadla orvosi tanácsra október 10-ig Franciaországban marad, ahol kezelésekre jár; Nenad Novakovicsot hétfőn műtötték meg, hamarosan kezdi a rehabilitációt.

Olvasói sztorik