Hírek

Az eredmény mindenek felett!

Bajzát Péter szerint a győzelem a legfontosabb tényező. A pápai siker szárnyakat adhat a csapatnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csereként állt be, de végül győztes gólt szerzett a pécsi Bajzát Péter a Pápa otthonában 2-1-re megnyert bajnoki meccsen. A korábbi kétszeres gólkirálynak ráadásul az első találata volt ez a mostani bajnoki szezonban. A 31 éves csatár a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, eddig rapszodikus volt a teljesítményük, de most talán belelendülnek…

– Hogyan emlékszik vissza a Pápa elleni győzelemre?
– Az első húsz percet jól kezdtük, sikerült rögzített helyzetből gólt szereznünk, de aztán nagyon beszorított minket a Pápa, szinte a kapunk torkában védekeztünk. Kontrajátékra rendezkedtünk be, és szerencsére egy akció végén sikerült betalálnom, ami döntőnek bizonyult, hiszen a végén a hazaiak csak szépíteni tudtak – mesélte a Rangadó megkeresésére Bajzát Péter.

– A győztes gólja mennyire növeli meg esélyeit arra, hogy a következő fordulóban már a kezdőben szerepeljen?
– Erről az edzőt kellene megkérdezni, Supka Attila minden bizonnyal pontosabb választ tudna adni ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy a saját önbizalmamnak nagyon jót tett ez.

– Hogy értékeli a csapat eddigi teljesítményét a bajnokságban?
– Az eddigi teljesítményünkre jellemző volt, hogy jól játszottunk, de elmaradtak az eredmények. Most a Pápa ellen pedig kevésbé futballoztunk jól, de sikerült megszereznünk a három pontot. Ebben a tudatban kell a továbbiakban is pályára lépnünk, hiszen eredménycentrikus játékkal van esélyünk elérnünk a céljainkat.

– Milyen célokkal lépnek pályára az Újpest elleni hazai bajnokin?
– Hazai pályán mindenki ellen a győzelem a cél, még ha ez eddig nem is nagyon sikerült. Azonban mindenképpen ennek szellemében fogunk pályára lépni a lila-fehérek ellen is. Bízom benne, hogy a pápai siker beindít minket, és jobban fogunk szerepelni, mint az eddigiekben.

Olvasói sztorik