Siófokon nem kellett, Dortmundban igen?

Bajner Bálintot szerződtetni szeretné a német Borussia Dortmund, már szerződést is ajánlottak neki.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bajner Bálint néhány napja a Borussia Dortmund edzéseit látogatja. A magyar támadó már edzőmérkőzésen pályára is lépett a németek második csapatában, Al Arabi elleni 2-0-s sikerből a magyar csatár góllal vette ki a részét, a második félidőben ő állította be a végeredményt.

A hatharom.hu úgy tudja, a szakmai stáb kifejezetten elégedett volt a teljesítményével, és a tesztjei is jól sikerültek, így már meg is kapta a német bajnokcsapat szerződéstervezetét. Ha minden a tervek szerint alakul, egy-két napon belül aláírhat, és a hétvégi, Unterhaching elleni harmadosztályú bajnoki mérkőzésen pályára is léphet a második csapatban.

A 21 éves játékos a Sopron színeiben bemutatkozott az NB I-ben. Később légiósként szerepelt a román Liberty Oradeánál, és az angol West Ham Unitednél is, ahonnan 2009-ben tért haza Kispestre. A Honvédban két év alatt mindössze 25 meccsen jutott szóhoz, ezeken hét gólt szerzett. Legutóbb az olasz negyedosztályban szereplő Sulmona Calcio játékosa volt, nyáron pedig Debrecenben és Siófokon vett részt próbajátékon.