Hírek

Hiddink: nem biztonságos az előnyünk

Elfogadhatónak nevezte csapata múlt heti 1-0-s sikerét Guus Hiddink.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ugyanakkor az előnyt nem tartja biztonságosnak a Budapest Honvéd elleni Európa Liga-selejtező csütörtöki visszavágójára készülő orosz Anzsi Mahacskala vezetőedzője – írja az MTI.

– Azért jöttünk, hogy nyerjünk és továbbjussunk, ugyanakkor fegyelmezetten kell játszanunk, mert az előnyünk minimális – mondta szerdai sajtótájékoztatóján a holland szakember, aki hozzátette, a kispestiek nem lepték meg az első felvonás alkalmával, mert tudta, hogy mely területeken lehet veszélyes a magyar együttes.

Oleg Satov, az Anzsi középpályása úgy vélekedett, nem számíthatnak könnyű mérkőzésre, különösen azért, mert a Honvéd hazai környezetben, telt ház előtt léphet majd pályára.

Marco Rossi, a kispestiek olasz trénere azt mondta, nincs sérült játékosa, s mindent meg fognak tenni a siker érdekében, ugyanakkor ha ki is kapnak, úgy kell futballozniuk, hogy emelt fővel jöhessenek le a pályáról. Arra a felvetésre, hogy az oroszok egyértelmű győzelmet várnak maguktól, úgy reagált, amíg nem kezdődött el a meccs, addig senki nem nyerte meg, vagy vesztette el. Hozzátette, kizártnak tartja, hogy a kameruni Samuel Eto’óval felálló Anzsi félvállról vegye az összecsapást, mivel edzője a világszerte elismert Hiddink.

– Vannak játékosok, akik nagy különbséget jelentenek a két klub között, de nem voltunk teljesen alárendelt szerepben a moszkvai meccsen, és ez bizakodásra ad okot. Nem lett egymeccses a párharc, azaz továbbra is nyitott a továbbjutás kérdése – fogalmazott Kemenes Szabolcs, a Honvéd csapatkapitánya, aki hozzátette, bár sokan örültek a kinti eredménynek, ő a sikerekért játszik, így számára még a minimális különbségű vereség sem jó.

A kapus kiemelte, sokat jelent nekik, hogy vélhetően telt ház előtt játszhatnak majd.

A találkozó, amelyet az m2 televízió élőben közvetít, csütörtökön 18:30-kor kezdődik a Bozsik Stadionban.

Olvasói sztorik