Hírek

Színvonalas meccsen döntetlen

A magyar U19-válogatott Telkiben fogadta az olasz korosztályos csapatot.

Kapcsolódó cikkek

Az Európa-bajnoki elitkörre készülő U19-válogatott szerda délben utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a májusi, szerbiai torna előtt. A vendég olasz együttes szakmai stábjának tagjaként ott volt Telkiben Arrigo Sacchi, az AC Milan és az olasz válogatott egykori szakvezetője.

A szintén az elitkörre készülő vendégek kezdték jobban a mérkőzést, a félidő első felében az agresszívan letámadó olasz támadók többször is eljutottak a kapunk előteréig, védőinknek és Dombó Dávid kapusnak gyakran akadt dolga – tudósít az MLSZ honlapja.

A félidő felénél kiegyenlítetté vált a játék, sőt az utolsó negyedórában már a mieink irányítottak, ekkor jórészt az olaszok kapuja előtt zajlott a játék. A kialakított helyzetek számában is fölénybe kerültünk, a legnagyobb lehetőség Szécsi Márk előtt adódott a 45. percben, de lövése után a labda elgurult a jobb kapufa mellett.

A 48. percben egy gyors akció végén Szécsi az olasz kapuba emelt, ám a játékvezető nem adta meg a gólt, hanem magyar szabadrúgást ítélt. Az 51.percben Adorján Krisztián 17 méterről, szabadrúgásból lőtt a kapu fölé, majd egy perccel később egy olasz akció végén kevéssel kerülte el kapunkat a labda. A folytatásban is nagy iramú, színvonalas, változatos volt a játék, mindkét csapatnak volt esélye a gólszerzésre, a védelmek azonban jól zártak, lefújásig maradt a 0-0.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik