Hírek

Főpróba az olaszok ellen

Szerdán Telkiben játssza az Európa-bajnoki selejtező elitkörét megelőző utolsó felkészülési meccsét az U19-válogatott.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Tuboly Frigyes csapata május 25-én kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki elitkörben, a szerbiai négyes tornán a házigazdák mellett a románok és a németek lesznek a mieink ellenfelei. Az utolsó felkészülési meccset szerdán délben, az olaszok ellen játssza a válogatott az MLSZ telki edzőközpontjában.

A mieinknél nem léphet pályára Novothny Soma, aki hétvégén még gólt szerzett a Napoli színeiben az olasz Primavera-bajnokságban, de egy sérülést is összeszedett ezen a mérkőzésen, és hazautazását követően kiderült: nem tudja vállalni a játékot.

Adorján Krisztián hétfőn este még bajnokin lép pályára Liverpoolban, ezért kérdéses, hogy mekkora szerepet kaphat a találkozón. Vécsei Bálint klubja, a Budapest Honvéd kérésére nem szerepel a mérkőzésen, míg Radó András – a Haladás kérésének megfelelően – csak egy félidőt játszik majd.

– Mivel az elitkörben rendkívül nehéz mérkőzések várnak ránk, az utolsó felkészülési meccsünkön mindenképpen szerettünk volna erős ellenféllel játszani. Ez a célunk teljesült, az olaszok minden korosztályban Európa legerősebb csapatai közé tartoznak, biztos vagyok benne, ezért hogy nagyon hasznos felkészülési meccs vár ránk – mondta az MLSZ honlapján Tuboly Frigyes.

Olvasói sztorik