Hírek

Veretlenül zárt az U19-válogatott

A magyar U19-válogatott 0-0-s döntetlent játszott a románokkal a római utánpótlástorna döntőjében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csoportkörben Szlovéniát 2-0-ra, az olasz ligaválogatottat 3-2-re, a görög tartományi válogatottat pedig 5-0-ra verték a magyarok, így Románia ellen döntőt játszhattak.

A döntőben két hasonló képességű csapat találkozott. Nagyiramú, küzdelmes mérkőzés volt, mindkét együttes jól megszervezte a védelmét, a kilencven perc alatt csupán egy-egy nagy helyzet alakult ki a kapuk előtt, és a labdabirtoklást tekintve is végig kiegyensúlyozott volt a játék. A rendes játékidő gólnélküli döntetlennel ért véget, így a tornagyőzelem tizenegyesekkel dőlt el: ezt a románok óriási csatában 12-11-re nyerték meg.

– Az Európa-bajnoki elitkörre való felkészülés szempontjából rendkívül hasznos volt az elmúlt egy hét, három nagyiramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk, erős riválisok ellen. Kimondottan örülök, hogy eredményesek tudtunk lenni, bejutottunk a döntőbe, és közel jártunk a tornagyőzelemhez is. Gratulálok a játékosoknak az egész hetes teljesítményükhöz – értékelt az MLSZ honlapján Tuboly Frigyes, szövetségi edző.

A magyar U18-válogatott Macedónia otthonában játszott felkészülési meccseket, előbb 0-0 lett a végeredmény, majd 2-1-re nyertek a mieink.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik