Hírek

Gyepes Gábor a Vasasba igazolt

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén visszaadta a Vasas Futball Club Kft. átigazolási jogát.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A cég rendezte tartozását volt játékosával, Ambrusics Róberttel szemben, illetve megegyezett a pécsi klubbal Makadji Boukar átigazolása ügyében. Ezek után a Markovits László véglegesítette a szóbeli megállapodást a múlt hét óta Angyalföldön edző egykori válogatott játékossal, Gyepes Gáborral, aki a szezon végéig kötelezte el magát az együtteshez – írja a hivatalos honlap.

– Köztudott, hogy miután hazatértem Angliából, a Ferencvárosnál tárgyaltam, ám az Üllői úton szakmai okokra hivatkozva nem tartottak igényt rám – ismertette az Angyalföldre vezető utat Gyepes Gábor. – Mindenképpen szerettem volna Budapesten, vagy annak környékén maradni, mégpedig családi okok miatt. A Vasas mutatott leginkább érdeklődést irántam, rajtuk éreztem azt, hogy igazán szeretnék, ha itt futballoznék. Bízom a képességeimben, úgy érzem, hogy tudok segíteni a csapatnak. Gyorsan sikerült megegyeznünk, hamar találkoztak az elképzeléseink.

Érdekesség, hogy a harmincéves védő nyíltan, őszintén beszélt a fizetéséről is, ami a magyar labdarúgásban meglehetősen ritka dolog.

– A bajnokság végéig kötök szerződést a Vasassal, egy névleges összegben, havi bruttó százezer forintban állapodtunk meg. Amennyiben sikerül bennmaradnunk, akkor kapok még prémiumot is, a vezetőség által számomra felajánlott egymillió forinthoz juthatok hozzá – magyarázta a játékos. – Számomra most az a legfontosabb, hogy játéklehetőséghez jussak, elsősorban nem pénzkérdés most a futball. Angliában megtanultam, hogy a lehetetlen nem létezik, a csapatok az utolsó csepp vérükig küzdenek, még azok is, akik már esetleg korábban kiestek. A bajnokságnak akkor van vége, amikor az utolsó mérkőzést is lefújják. Való igaz, hogy nem vagyunk könnyű helyzetben, de a pályán tanúsított összefogással eredményesek lehetünk.

Olvasói sztorik