Hírek

Gyepes Gábor szerződést bontott

Szabadon igazolhatóvá vált Gyepes Gábor, miután közös megegyezéssel felbontotta szerződését, amely eredetileg 2012 nyaráig kötötte volna őt az angol másodosztályú Cardiff Cityhez.

A magyar válogatott védő 2008 augusztusában írt alá két évre szóló megállapodást, amely 2009-ben automatikusan meghosszabbodott. A kontraktusban szerepelt, hogy amennyiben a futballista legalább húsz alkalommal pályára lép, szerződésének időtartama 2012-ig módosul.

– A kevésbé rosszat választottam – idézte a futballistát az ügyeit intéző F-Group menedzseriroda. – A helyzetem nem volt kielégítő, nem éreztem jól magam, hiszen a szezonban mindössze két Ligakupa-mérkőzésen léptem pályára. Ha ezeket a tényeket veszem figyelembe, előrelépésként értékelhetem a szerződésbontást, ugyanakkor ezzel rizikót is vállaltam. Edzhetek egyedül, egyelőre nem tudhatom, mikor találok csapatot. Elhelyezkedni viszont talán könnyebb úgy, ha a játékos szabadon igazolható, legalábbis én ebben bízom. Elsődleges célom, hogy Angliában maradjak, de konkrét vágyam nincs, a lényeg, hogy minél hamarabb szerződtessen egy klub, ahol nyárig játszhatok.

Olvasói sztorik